Talo Sundeck

Villa Sundeck on 3-henkisen perheen omakotitalo, joka on rakennettu sandwich-betonielementeistä. Rakennuspaikka on melko vaativa rinnetontti. Makuuhuoneet sijaitsevat talon ylimmässä kerroksessa, sisääntulokerroksessa ovat keittiö, ruokailu- ja oleskelutilat sekä vierashuone. Kellariin on sijoitettu saunaosasto sekä varasto- ja askartelutilat. Jokaisessa kerroksessa on suuri terassi. Talon 2 ylintä kerrosta on rapattu valkoiseksi ja kellarin peittää musta pystylaudoitus.

Talo kadulta päin melko suljettu. Pääoleskelutilat on sijoitettu talon alarinteen puolelle.

Eteisestä aukeaa näkymä läpi ruokailutilan kohti alempana siintävää merta. Ruokailu- ja olohuonetila ovat kaksi kerrosta korkeita.

Sisätiloissa on käytetty vaaleita sävyjä, joita on korostettu mustilla yksityiskohdilla, kuten teräsportaan pinnakaiteilla ja mustilla ikkunankarmeilla.

Kiinnostuitko?

Haluatko arkkitehtisuunnittelutarjouksen?

Siirry täyttämään tarvekartoituksen pohjatiedot, niin olemme sinuun yhteydessä!