Plusarkkitehdit

Pientalo- ja loma-asuntosuunnittelua kahdenkymmenen vuoden ja yli kahdensadan toteutuneen kohteen kokemuksella.

Meille jokainen toimeksiantomme on yksilöllinen. Suunnittelu alkaa aina asiakkaan toiveiden ja rakennuspaikan mahdollisuuksien ymmärtämisestä.

Nimemme mukaisesti haluamme tarjota asiakkaillemme hiukan enemmän kuin pelkän arkkitehtisuunnittelun. Talon rakentaminen on pitkä, monimutkainen ja kallis projekti, jonka toteutumiseen vaikuttaa suuri joukko toimijoita. Kauttamme asiakas saa halutessaan käyttöönsä asiantuntijat, joiden kanssa olemme onnistuneesti toteuttaneet useita projekteja. Oli sitten kyse maaperätutkimuksesta tai sisustussuunnittelusta ympäriltämme löytyy asiantuntijaverkosto, jonka annamme asiakkaamme käyttöön. Suunnittelun lisäksi meillä on myös omakohtaista kokemusta rakentamisesta. Pieni rakennusliikkeemme Plusliving Oy toteuttaa 1-2 asiakaskohdetta vuodessa. Meille tärkein referenssi on tyytyväinen asiakas projektin lopussa. Tutustu asiakkaidemme ajatuksiin.

Yksilöllinen asiakkaan tarpeet huomioiva suunnittelu, ajaton arkkitehtuuri ja vastuullinen toteutus luovat yhdessä arvonsa säilyttävää asumisen rikkautta.

Jani Lahti, arkkitehti safa

Henkilöstö

Jani Lahti 
arkkitehti SAFA
jani.lahti@plusarkkitehdit.fi
+358 45 6790869

Eetu Hyvönen
projektiarkkitehti
eetu.hyvonen@plusarkkitehdit.fi
+358 50 409 2935

Jovana Lukić
projektiarkkitehti
jovana.lukic@plusarkkitehdit.fi
+358 41 314 5515

Kiinnostuitko?

Haluatko arkkitehtisuunnittelutarjouksen?

Siirry täyttämään tarvekartoituksen pohjatiedot, niin olemme sinuun yhteydessä!