Huvila S

Tämä rinnetontille kallioiden ja mäntyjen keskelle rakennettu huvila kätkee sisäänsä tilat nelihenkiselle perheelle. Oleskelutilat on sijoitettu yläkertaan eli rakennuksen sisääntulokerrokseen. Alakertaan oleskelupihatasoon sijoitettiin makuuhuoneet, kodinhoitotila ja pieni saunaosasto. Yläpihalle suunniteltiin lisäksi autokatos- ja varastorakennus, jossa sijaitsee myös erillinen työskentelytila.

Rakennuksen tumma ulkoverhous ja sisäänvetojen vaaleampi sävy istuvat kauniisti ympäröivään mäntymetsään.

Rakennus on sijoitettu rinteeseen niin, että sisäänkäynti on ylemmältä tasolta, josta aukeaa suora näkymä merelle.

Vierasmaja on sijoitettu pienen matkan päähän päärakennuksesta ja sillä on oma puoliyksityinen terassi, jota on rajattu puusäleiköllä kohti päärakennusta.

Terassien katto jatkuu ulkoa sisälle. Vaikka rakennus ei ole kovin suuri se tuntuu avaralta ja valoisalta.

Kiinnostuitko?

Haluatko arkkitehtisuunnittelutarjouksen?

Siirry täyttämään tarvekartoituksen pohjatiedot, niin olemme sinuun yhteydessä!