Menu

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Plusarkkitehdit tallentaa ja käsittee henkilötietoja EU:n GDPR:n sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa. Siksi suosittelemmekin tutustumaan tietosuojaselosteeseemme säännöllisesti.

Päivitetty: 17.5.2018

REKISTERINPITÄJÄ
Plusarkkitehdit Oy (jäljempänä ”Plusarkkitehdit”)
Y-tunnus: 2505612-3
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Jenni Uusikartano
Puhelin +358 40 1989 111
Sähköposti jenni.uusikartano@plusliving.fi

REKISTERIN NIMI
Plusarkkitehtien asiakasrekisteri

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Tietoja käytetään Plusarkkitehtien asiakassuhteiden hoitamiseen ja tarjouslaskennan pohjaksi. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Voit milloin tahansa saada tietosi nähtäväksi ja halutessasi poistaa niitä.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilön etu- ja sukunimi
Yhteystiedot
Tarkempia tietoja henkilön tulevasta rakennusprojektista

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Kaikki tiedot tulevat henkilöltä itseltään www-sivuillamme olevan lomakkeen kautta.

TIETOJEN SÄILYTYS
Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen, esimerkiksi siitä, millaista palvelua tarjoamme sinulle. Pyrimme pitämään sinusta aina ajantasaiset ja oikeat tiedot.

TIETOJEN LUOVUTUS
Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Plusarkkitehtien käytössä eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella. Pääsy tietoihin on ainoastaan henkilöillä, joiden työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä.

REKISTERÖIDYN OIKEUDET
Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella. Pääsy tietoihin on ainoastaan henkilöillä, joiden työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä.

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen info@plusarkkitehdit.fi. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Tarkastusoikeus
Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen
Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus
Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

Suostumuksen peruuttaminen
Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

EVÄSTEET
Käytämme evästeitä verkkosivuillamme, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivuston kävijälle. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet antavat meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme. Saatamme hyödyntää evästeitä palveluidemme ja verkkosivustomme kehittämiseksi, verkkosivuston käytön analysoimiseksi, sekä markkinoinnin kohdentamiseksi ja optimoimiseksi. Verkkosivuston käyttäjä voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön verkkoselaimensa asetuksista. Useimmat verkkoselaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta