Villa J

Rakennuspaikan sijainti saaressa, luoteeseen suuntautuvan korkean rinteen päällä, asetti suunnittelulle sekä rakentamiselle omat haasteensa. Huvilan sisätilat suunniteltiin avautumaan lounaaseen kohti aurinkoa ja luoteeseen kohti merta. Rannassa päärakennuksen alapuolella olevassa hirsirakenteisessa saunassa on turvekatto, joka häivyttää saunan osaksi maisemaa. Pihapiirissä on lisäksi erillinen varastorakennus.

Venerannasta johtavat pitkät portaat kertovat rakennuspaikan haastavuudesta. Rakennus on soviteltu paikalle, joka oli rakennettavissa ja joka myös mahdollisti näkymät merelle.

Sisämateriaaleina on käytetty pääosin puuta. Rakennuksen pohjapiirrosta ja tiloja rytmittävät sisäänvedetty sisäänkäynti ja katettu terassi ulkokeittiöineen.

Keittiöstä aukeaa näkymä rakennuksen takana kasvavaan metsään.

Kiinnostuitko?

Haluatko arkkitehtisuunnittelutarjouksen?

Siirry täyttämään tarvekartoituksen pohjatiedot, niin olemme sinuun yhteydessä!