Plusliving, Tapio Anttila Collection ja HOISKO CLT rakensivat yhdessä kodin Habitareen #kimppakämppä -teemalla. Osasto on herättänyt kahden ensimmäisen messupäivän aikana paljon positiivista huomiota. Sisustustoimittajat ry palkitsi osaston messujen parhaana kolmen muun osaston ohella ja he perustelivat valintaansa näin: “Kolmen yrityksen yhteisponnistus on harmoninen, kodinomainen messuosasto, joka on sisustettu luonnonmateriaalein ja johon tekee mieli jäädä asumaan. ”Kämpän” massiivipuinen rakenne hurmasi raadin, samoin se, että kotoisa tila on jätetty rohkeasti vaille messuhallin spottivaloja ja kimppakämppä on vähän hämärä – niin kuin koti on.” Habitare-messut jatkuvat Helsingin messukeskuksessa sunnuntaihin 17.9. saakka. #kimppakämppä löytyy osastolta 6m50.

– Habitare-messuilla olemme yhdistäneet suomalaisen muotoilun arkkitehtuuriimme ja esittelemme samalla mielenkiintoista rakennusmateriaalia, joka toimii meidän designissa erinomaisesti. Ristiinlaminoitu massiivipuu tuo puurakentamiseen täysin uusia mahdollisuuksia, sanoo Jani Lahti.

Plusarkkitehdeilla on parhaillaan suunniteltavana useampikin massiivipuuelementeistä rakennettava koti. Myös Plusdesign-mallistotalot on kaikki toteutettavissa tästä kotimaisesta, ekologisesta ja hengittävästä materiaalista.