Asiakaskokemuksia

 

”Plusarkkitehtien suunnittelufilosofia tuntuu pitävän paikkansa. Tehdessään yksilöllisiä taloja he todellakin suunnittelevat jokaisen kohteen asiakkaan tarpeisiin tontin tarjoamat mahdollisuudet hyödyntäen. Nytkin kun itse muistelen, miltä meidän maapläntti näytti vielä keväällä, pitää kyllä nostaa hattua, miten hienosti ja ennen kaikkea miten hienon talon Jani onnistui siihen istuttamaan.

Itse olemme siis varsin tyytyväisiä Plusarkkitehdeiltä saamaamme kokonaispalveluun. Janilla on selvästi aito kiinnostus olla mukana projektissa alusta loppuun saakka ja henkilökohtaisesti arvostan sitä, millä vakavuudella hän on ottanut meiltä asiakkailtakin tulleet ideat ja kommentit vastaan. Edellisessä taloprojektissa hyvin monet julkisivudetaljeista puuttuivat täysin, mutta nyt Villa Sundeckin suhteen ne löytyvät meiltä kaikki kirjoista ja kansista. Jos jotain kehitettävää pitää sanoa, niin se varmaan liittyy enemmänkin rakennusmateriaalin eli betonielementin asettamiin haasteisiin. Janin kanssa todettiin yhteistuumin, että kaikki suunnitelmat olisi pitänyt käydä vielä astetta tarkemmin läpi, koska betonielementteihin pääsi eksymään muutama virhe tehtaalla.”
– Jenni Uusikartano, Villa Sundeck, villasundeck.blogspot.fi

”Toteutimme Plusarkkitehtien, lähinnä Janin ja Juhon kanssa, vapaa-ajan huvilamme Villa Rapalan suunnittelun ja rakentamisen. Rakennus suunniteltiin vastaavaan juuri omia tarpeitamme. Huvilamme suunnittelu oli kokonaisvaltaista ja suunnittelimme Plusarkkitehtien kanssa kaikki yksityiskohdat kiintokalusteita ja jopa huonekaluja myöten. Kaikki suunnitelmat olivat ajan tasalla ja helposti saatavilla, ja projektimme eteni suunnitelmien mukaisesti. Plusarkkitehtien projektiosaaminen on vahvaa ja he koordinoivat kaikki tapaamiset eri urakoitsijoiden kanssa ja pitivät ‘langat käsissä’ koko projektimme ajan, mikä helpotti merkittävästi omaa työtämme. Rakennusprojektin aikana Jani ja Juho toimivat joustavasti ja reagoivat nopeasti rakennustyömaan tarpeisiin. Plusarkkitehdit olivat todella sitoutuneita projektiimme alusta loppuun asti.”
– Paula Kilpinen, Villa Rapala, villarapala.fi

fi en