Palvelut

Olemme erikoistuneet yksilöllisten pientalojen ja loma-asuntojen suunnitteluun. Toimimme koko Suomen alueella. Pohjoisimmat toteutuneet kohteemme Suomessa ovat Pohjois-Lapissa ja eteläisimmät löytyvät Turun saaristosta. Suunnittelemiamme taloja on rakennettu Suomen lisäksi Ruotsiin, Venäjälle, Saksaan, Ranskaan ja Viroon.

Meillä on kokemusta sekä puu- että kivirakentamisesta. Pääosa loma-asuntokohteistamme on toteutettu puusta paikalla, pre-cut osista tai hirrestä rakentaen. Omakotitaloja olemme suunnitelleet myös puuelementti-, betonielementti- ja harkkorakenteisina.

Kunnianhimoisina arkkitehteinä haluamme paneutua asiakkaan ja rakennuspaikan asettamiin haasteisiin. Asiakkaamme hyötyvät kokemuksestamme, jota meillä on yli sadasta toteutuneesta kohteesta – niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Suunnittelumme laadun todisteena ovat useat saamamme suunnittelupalkinnot sekä lukuisat kotimaisissa ja ulkomaisissa medioissa julkaistut artikkelit kohteistamme.

Asiakkaamme saa halutessaan kauttamme arkkitehtisuunnittelun lisäksi sisustus- ja valaistussuunnittelupalvelut. Toimiessamme hankkeen pääsuunnittelijana voimme palvella asiakkaitamme myös rakenne-, sähkö- ja LVI-suunnittelupalveluja tarjoavien yhteistyökumppaneidemme avulla. Lisäksi voimme tarjota rakentamispalveluja rajatulla alueella itä- ja etelä-Suomessa.

Halutessasi voit pyytää yhteydenottoa tai lisätietoja yhteydenottosivullamme tai suoraan sähköpostilla info@plusarkkitehdit.fi.


Jani Lahti, arkkitehti SAFA
toimitusjohtaja
Tel. +358 (0)45 679 0869
jani.lahti@plusarkkitehdit.fi

fi en